Svet

Srbija

Reels

Uticaj javnosti

"Zalažem se za prsustvo kamera, javnosti na pregovorima da posle ne bi svako pričao šta hoće o njihovom toku", izjava je FoNetu narodnog poslanika i lidera Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute u okviru serijala Kvaka 23.
Vidi sve
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 13. do 19. maja 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Dom najopasnije mesto
Dom najopasnije mesto
Među žrtvama femicida, skoro 52 odsto žena ubijeno je u svom domu, u kojem su živele sa učiniocima nasilja, rekla je FoNetu aktivistkinja Autonomnog ženskog centra Vanja Macanović.
/
Više od autokratije
Više od autokratije
Priča da su izborni uslovi sada poboljšani u odnosu na one 17.decembra je između lažne vesti i spina, jer suštinske stvari nisu promenjene, izjavio je u intervjuu FoNetu urednik Nove srpske političke misli (NSPM) Đorđe Vukadinović, koji u takvim okolnostima listu Srpske napredne stranke (SNS) vidi kao apsolutnog favorita na junskim izborima.
/
Suštinski najbolje rešenje
Suštinski najbolje rešenje
U novom izdanju FoNetovog serijala razgovora Kosinus, o rešavanju kosovskog problema govore poslanik Ekološkog ustanka Goran Petković i potpredsednik Nove demokratske stranke Srbije Predrag Marsenić.
/