Naša kompanija

Prepoznajući potrebe Vas – naših poštovanih klijenata, Limo Top servisu je zadovoljstvo da Vam bude na usluzi i ponudi nešto novo i jedinstveno na području Beograda – profesionalnost, ažurnost, diskreciju i luksuz u okviru svojih poslovnih usluga.

Šta nas izdvaja od drugih? Visoko profesionalni standardi, pouzdanost, kvalitet usluga, razumevanje svih vaših želja i potreba i potpuna posvećenost ispunjenju svih vaših potreba.

Možete računati na nas od prvog momenta kada stignete u Beograd. Naš vozač će Vas ljubazno sačekati na aerodromu. Možemo vas povesti gde god poželite. Takođe, možemo vas vratiti nazad sa bilo koje destinacije. Pouzdanost, usluga i bezbednost u vožnji su samo neki od naših prepoznatljivih kvaliteta. Mi Vam nudimo mnogo više od toga… Možemo Vam biti na raspolaganju kada je potrebno dostaviti nešto za Vas. Takođe, možemo organizovati ture obilaska grada i razgledanje grada za Vas. Možemo Vam pomoći i posavetovati vas u vezi izbora Vašeg smeštaja u Beogradu. Sa nama lako možete organizovati Vaše sastanke na najefikasniji način i pritom biti uvereni da ćete stići na vreme u svakoj prilici.

Naše osoblje je vrlo iskusno u pružanju usluga internacionalnim klijentima i svi naši vozači tečno govore engleski jezik. Motivisani smo, pažljivi, a u isto vreme računajte na diskretnost sa naše strane.

Limo Top Service Belgrade
Transport od/do aerodroma

Transport od/do aerodroma

Naši vozači će Vas ljubazno dočekati na beogradskom, zagrebačkom ili sarajevskom aerodromu...

Korporativna putovanja

Korporativna putovanja

Godine iskustva nam omogućuju da pružimo najviši nivo usluga – od ispunjenja komplikovanih putnih planova, do prilagođavanja...

Venčanja i svečanosti

Venčanja i događaji

Dan venčanja – najlepši dan u životu svakog od nas – je upravo onaj dan kada možete da tražite i očekujete samo najbolje. Zaslužujete da Vaš dolazak...