Porudžbine "a la carte"

Jela za poneti

Naša priča

Restoran Lipovica na Avali je porodični restoran domaće kuhinje. Naša priča započela je 2008. godine sa jednim ciljem, da naši gosti uživaju u svežoj domaćoj hrani po pristupačnim cenama. Od samog osnivanja do danas trudimo se da održimo kvalitet i opravdamo poverenje naših gostiju.

Nalazimo se na samo 15 km od centra grada na samoj raskrsnici za Avalu i Pinosavu, na obodu šume.

Pre svega želeli smo da naša porodica, naši prijatelji i dragi gosti uživaju u svežoj domaćoj hrani spremljenoj po tradicionalnim receptima. Takođe, trudimo se da provedete nezaboravne trenutke u opuštenom ambijentu, sklonjenom od gradske gužve.

 

Naš restoran nalazi se u blizini turističkih atrakcija, Avalskog tornja i Spomenika neznanom junaku. Raspolažemo salom kapaciteta 70 mesta i otvorenom baštom kapaciteta 30 mesta. Bašta pod krošnjom divljeg kestena pravi je spas od letnjih vrućina.

Na našem meniju nalaze se topla i hladna predjela, kuvana jela, roštilj i specijaliteti po vašoj želji. Kod nas možete probati skoro zaboravljena jela kao što su jagnjeća sarmica, škembići ali i neprevaziđenu  teletinu i jagnjetinu ispod sača.

5/5

“Najbolji ćevapi u Beogradu i okolini.”

Dejan Stiglić

U našim jelima možete uživati na različite načine. Sve specijalitete sa našeg menija možete naručiti po principu “a la carte” i uživati u ambijentu našeg restorana. Takođe, sva jela možete poručiti za poneti, a takođe možemo spremiti kompletan meni po vašoj želji za sve vaše proslave, rođendane, slave i sve vrste svečanosti.

Za vas smo tu svakog radnog dana kao i vikendom od 08 do 22 sata. Barem jedan dan u nedelji priuštite sebi i svojoj porodici nezaboravno uživanje bez stresa oko planiranja i spremanja ručka.

Takođe, tu smo za vas i vaše poslovne partnere. Svi veliki i bitni poslovi sklapaju se uz dobru hranu, piće i vrhunsku uslugu.

Mi smo vam uvek “usput”, bilo da ste krenuli u obilazak Avale i njenih lepota ili da se vraćate iz šetnje ili sa izleta. U blizini našeg restorana nalazi se teretana na otvorenom, trim staza, izvor Sakinac i još mnoge lepote sakrivene u šumi ispod Avale.

Ako još uvek niste, vreme je da nas posetite. Ne verujte nam na reč, uverite se sami.

5/5

“Odlična kuhinja i niske cene. Ljubazno osoblje.”

Aleksandar S.

Osnovan 2007

“Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.” Mi smo našu ljubav prema hrani pretvorili u porodični posao i svakim danom uživamo gledajući naše zadovoljne goste.