DOBRODOŠLI NA SALAŠ 137

Vaš susret sa tradicijom

Salaš 137 na Čeneju je jedinstveno mesto nadomak Novog Sada. Uživaćete u domaćoj hrani i piću uz autentični ambijent salaša i lokalnu muziku vojvođanske ravnice. Salaš 137 je prepoznatljiv i već godinama afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje i društvenog života.

Smeštajni kapacitet se sastoji od 13 hotelskih soba uređenih u Alt Deutsche stilu. U okviru salaša na raspolaganju su Vam i brojni drugi sadržaji i usluge. Očekujemo Vas!

SALAŠ 137

Restoran

Raznolika ponuda sa akcentom na tradicionalnoj Vojvođanskoj kuhinji… Pečeni beli luk, ćevapi, perkelt, rolovana teletina, Karađorđeva šnicla, Popaj salata, baklava, pečene jabuke…

Novosti na Salašu 137

SALAŠ 137

Hotel

Hotel Salaša 137 poseduje 13 soba uređenih u Alt Deutsche stilu. Sobe su opremljene televizorom i mini linijom. U kompeleksu se nalazi i Sauna.

SALAŠ 137

Smeštajni kapacitet

“Short ride from Belgrade or Novi Sad, in the peacefull suroundings, country type, this restaurant is like oasis for great food and great relax. There are rooms to rent, hourses to ride, garden to walk around and of course great restaurant. Food is amazing!”

Avtoperla T, TripAdvisor

SALAŠ 137

Sadržaji & usluge

U okviru Salaša 137 funkcioniše KK „Viking“ koji okuplja ljubitelje sportskog i rekreativnog jahanja. Na raspolaganju su i brojni drugi sadržaji i usluge…

ROMANTIČNO KAO NEKADA

Venčanja

Poznato je da atmosfera i ambijent čenejskog Salaša 137 odišu specifičnom romantikom. Potrudićemo se da Vaš novi početak za Vas i Vaše goste bude nazaboravan.

MOMENTI ZA PAMĆENJE

Proslave

Organizovaćemo obeležavanje važnih datuma sa Vama dragim ljudima na najlepši mogući način. Ambijent Salaša 137 pruža specifičan ugođaj koji se dugo pamti.

SALA VELIKOG KAPACITETA

Poslovni sastanci

Bilo da se radi o sastanku, seminaru, predavanju ili korporativnom team buildingu, „Gazebo“ sala sa kapacitetom od 150 mesta je idealno mesto za Vas i Vaše saradnike i poslovne partnere.

PRILAGODLJIVO OKRUŽENJE KOMPLEKSA

Manifestacije

Salaš 137 poznat je i kao domaćin gastro manifestacijama i sličnim događajima, a kompleks salaša je dovoljno veliki da prihvati značajan broj posetilaca na event koji organizujete.

„A wonderful experience that begins with the place itself – an old Vojvodina-style house, and continues with the food – serving authentic Vojvodina/Serbian cuisine. Absolutely essential for anyone who wants to get to know the cuisine of this part of the world.”

Itay Sharon, TripAdvisor

SADRŽAJI I USLUGE

U okviru Salaša 137