Kažite "Da" venčanici iz snova

Salon Venčanica Principessa je mesto gde se krije savršena venčanica za Vaše venčanje. Zakažite dolazak za probu venčanice. Uživajte u odabiru sa Vama dragim osoboama i ljubaznim osobljem u prijatnom ambijentu. 

Iz Ponude izdvajamo

Elegancija i stil koji ste zaista vi.

Allure Bridals je vodeći Američki proizvođač Venčanica. Osnovani su 1998. godine, kompanija je poznata po upotrebi visokokvalitetnih tkanina i intrigantnih detalja u svom dizajnu. Nude širok spektar stilova, od klasičnih i tradicionalnih do modernih i savremenih dizajna, kako bi zadovoljili ukuse svih nevesta.

Pronovias

Pronovias je Španski luksuzni brend Venčanica, koji je osnovan 1922. godine.  Kompanija je poznata po svom elegantnom i sofisticiranom dizajnu, kao i po upotrebi visokokvalitetnih tkanina u izradi. Kolekcije kompanije su izložene na prestižnim događajima kao što je: “New York Bridal Fashion Week” 

LuceSposa

Lucesposa je brend specijalizovan za kreiranje prelepih i kvalitetnih venčanica za buduće mlade. Sa širokim spektrom stilova koje možete izabrati, neveste mogu pronaći svoju haljinu iz snova koja odgovara njihovom jedinstvenom osećaju za stil i ličnost.

Kako Mi Radimo

01.

Konsultacije

Pronađite haljinu iz snova uz naše personalizovane konsultantske usluge. Tokom svog termina isprobajte razne haljine i dobijte stručne savete od jednog od naših stručnjaka. Naši stilisti će vam pomoći da razumete vaš stil, i ponudiće vam haljine koju su u skladu sa vašim zahtevima.

02.

Prepravke

Salon Venčanica Principessa nudi besplatne stručne usluge šivenja, kako bismo osigurali da vaša haljina savršeno pristaje na vaš veliki dan. Naše iskusne krojačice pružaju niz usluga uključujući prepravke, obrubljivanje i podešavanje šavova, do dodavanja kaiševa, rukava i perli. 

03.

Dekor

Dan vašeg venčanja je jedan od najposebnijih dana u vašem životu, a u Salonu Principessa razumemo važnost svakog detalja. Zato nudimo širok asortiman dodataka koji će vam upotpuniti vaš svadbeni izgled i učinite da se osećate samouverno i lepo na vaš veliki dan.

O Nama

Salon Venčanica Principessa

Mi smo salon koji već 10 godina budućim mladama pruža najbolji izbor venčanica. Naša strast da pomognemo nevestama da pronađu savršenu haljinu za njihov poseban dan je ono što nas izdvaja i što nas je učinilo pouzdanim izvorom za odabir vaše savršene venčanice.

Šta podrazumeva korekcija

Za sve mlade i buduće neveste, ponudili smo korekciju venčanica i sve moguće prepravke. Bez obzira na to da li se radi o malim korekcijama ili potpuno novoj transformaciji, naš tim stručnih krojača spreman je da Vam pomogne da dobijete savršenu venčanicu za Vaš dan.

Od prepravke dužine, širine, zamenom ili dodavanjem dodatnih detalja, do potpunog preusmeravanja dizajna, naš tim će Vam pomoći da ostvarite Vaš san o savršenoj venčanici. Sve prepravke izvode se uz pažljivo razmatranje Vaših želja i potreba, kako bi se osiguralo da krajnji rezultat bude onakav kakav ste zamislili.

Scroll to Top