Dobrodošli na našu internet prezentaciju!

Preduzeće "Rolostil" iz Bačke Palanke bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom pvc stolarije, garažnih vrata, pvc ograde, pvc stubova za vinograd, pvc cevi za plastenike, roletni, venecijanera i komarnika... Pogledajte neke proizvode iz našeg asortimana:

Plastična ogradaPVC ograda (plastična ograda)

Ljudi oduvek teže da ograde svoj posed, da bi se sačuvala stoka ili obeležilo imanje. Danas se ograda koristi više iz estetskih razloga. Ograde su bile građene od raznih materijala: drvo, gvožđe, beton, živa ograda, ili kombinacijom dva ili više materijala, i zahtevale su redovno i nekada komplikovano održavanje. Bilo kako bilo postavljanjem lepe i kvalitetne ograde vašu kuću ili posed možete učiniti još lepšim, i ako uz to ne zahteva često i komplikovano održavanje - onda je PVC (plastična) ograda prava stvar.

pročitaj više o: PVC ograda

 

Plastični letnjikovacPVC letnjikovac (plastični paviljon)

Vrtni letnjikovci, paviljoni ili senice od pvc-a, ili narodski od plastike.

... u pripremi ...

pročitaj više o: PVC letnjikovac

 

Pvc stolarijaPVC stolarija (plastični prozori i vrata)

PVC stolarija obezbeđuje odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju, a samim tim i značajnu uštedu energije. Naša plastična stolarija izrađena je od petokomornog "KOMMERLING" profila, izopan stakla i nemačkog SIGENIA okova. Sama konstrukcija od koje je sastavljena PVC stolarija - pet komora i vakumirano staklo - garantuju zvučnu i toplotnu izolaciju. Ugrađivanjem nemačkog okova u konstrukciju stolarije ovakva plastična stolarija dobija neophodnu čvrstinu i potreban kvalitet mehanizama za otvaranje i zatvaranje elemenata stolarije.

pročitaj više o PVC stolarija

 

Aluminijumska stolarijaALU stolarija (aluminijumski prozori i vrata)

Alu stolarija pruža zvučnu i toplotnu izolaciju, i značajnu uštedu energije. Naša aluminijumska stolarija izrađena je od "ALUMIL" profila poznatog grčkog proizvođača.

više o ALU stolarija

 

 

Plastični stub za vinogradPlastični stubovi za vinograd

Savremeni, kvalitetni i dugotrajni stubovi za vinograd od tvrdog (hard) pvc-a. Otporni na vremenske uticaje.

pročitaj više o PVC stub za vinograd

 

 

pvc plasteniciPVC plastenici

Cevi ne zahtevaju održavanje i izrađene su od tvrdog pvc-a (plastike), ekološki prihvarljivog materijala, i imaju dug vek trajanja.  

pročitaj više o PVC plastenici

 

 

Niski tuneliLukovi od PVC-a za niske tunele za jagode, lubenice i dinje

Niski tuneli kao način intenzivne proizvodnje jagode, lubenica i dinja, sa smanjenim rizikom ...

pročitaj više o Lukovi od PVC-a za niske tunele za jagode, lubenice i dinje

 

 

Plastično kolje za paradajz, vinovu lozu, cvećePlastično kolje za paradajz, vinovu lozu, cveće

Odlična zamena za drvene kočiće za paradajz, vinovu lozu ili cveće. Nema truljenja, nema buđi, lako se odrđavaju i imaju dug vek trajanja.

pročitaj više o PVC kolac za paradajz, vinovu lozu, cveće

  

 

garazna vrataRolo i segmentna garažna vrata

Svaka garaža, iako često zanemaren deo kuće, zahteva da na njoj budu vrata koja će pre svega zadovoljiti potrebe za čvrstinom, da se lako otvaraju i zatvaraju, da su dobar toplotni izolator, i da su dopadljiva i korisna. Rolo aluminijumska garažna vrata će u svakom slučaju zadovoljiti sve ove potrebne kvalitete, s tim da se održavanje ovakvih vrata svodi na minimum utrošenog vremena, koje podrazumeva samo higijensko održavanje. Moguće je ugraditi sistem podizanja na kurblu ili motor (koja mogu biti i daljinski upravljana).

pročitaj više o: Garažna vrata

 

Multimedia WorkshopMoj web sajt